Skip to main content

Læder på gelænder

Læderhåndværk med stolthed ærlighed passion glæde kvalitet fokus æstetik værdi

Læder på gelænder – en eksklusiv løsning. Jeg har stor erfaring med at beklæder gelænder med læder, og med at finde den rigtige løsning til det enkelte projekt. Her er et udvalg af de løsninger jeg har lavet.

  • Syet på med krydssyning som ornament.
  • Bevikling med forberedte strimler
  • Flettede løsning
  • Rundskåret lædersnor bevikling

Jeg har løst alt fra store opgaver med mange etager gelænder 40-50 meter til enkelte væghængte håndlister – altid tilpasset de omgivelse håndlisten skal indgå i.

Jeg har solid erfaring med at finde den perfekte løsning til gelænder. Det er også muligt at kombinere gelænder/håndliste design med andre æstetiske indretningsdetaljer med samme læder som er valgt til gelænderet – for en smuk gennemført sammenhæng

Der er desværre ikke billedtekster på alle billeder endnu – jeg er i fuld gang med at skrive billedtekster ind.

Kontakt mig her

I programmerne Beier Bygger på TV2 Fri.

Lene Beier og Anders valgte en fantastisk lækker læder til deres drømmehus i 2017. Flotte læder detaljer indgår som en betydelig del af den samlede færdige løsning i deres indretning. Centralt i husets hall læder på gelænder, samme læder på alle skabsgreb i hele huset og to bænke med læder-polstrede toppe.
Alt udført i det smukkeste kraftige varme cognac læder.

Kontakt mig her

Individuelle ønsker omsættes til lækre læder løsninger i tæt samarbejde. Har erfaring med mange meget forskellige løsninger med læder på gelænder og håndlister.

Det er også muligt at kombinere gelænder/håndliste design med andre æstetiske indretningsdetaljer i samme læder – for en smuk gennemført sammenhæng.

Tilbydes professionelle og private.

Kontakt mig her

Se billeder i galleri nedenfor